Isnin, September 23, 2013

KURSUS PRA PERKAHWINAN SIRI 5 ANJURAN MASJID AS SALAM MENGGAMIT RAMAI PESERTA

Peserta-peserta Kursus Pra-Perkahwinan September 2013

Masjid As Salam Puchong Perdana sekali lagi menjadi pilihan bakal-bakal pengantin sebagai destinasi untuk mengikuti kursus Pra Perkahwinan. Kursus yang diadakan pada 21-22 November 2013 telah mendapat sambutan dengan kehadiran seramai 125 orang peserta.

Encik Mohd Saiful Azmi yang merupakan OKU begitu teruja dengan kemudahan ‘ramp’ yang ada di Masjid As Salam yang memberi kemudahan beliau untuk mengikuti kursus di sini.

Kursus diakhiri dengan motivasi ringkas  mengenai kekeluargaan oleh Tuan Nazir Masjid As Salam, Tuan Haji Yasim Mohamed. Upacara penyampaian sijil disampaikan oleh Ustaz Muhammad Sujak Mohd Dasuki yang juga merupakan Pegawai Tadbir Agama Islam Daerah dan juga Tuan Haji Yasim Mohamed.