Ahad, November 11, 2012

Jutaan Terima Kasih kepada Sukarelawati

Puchong, 3 November 2012,  empat orang pelajar Tingkatan Enam dari SMK Puchong Perdana telah datang ke Masjid As-Salam menawarkan diri untuk memberi khidmat secara sukarela membantu membersih dan mengemaskan Pusat Sumber MAPP

Pelajar tersebut adalah Syarmila Atika Bt. Nor Zaini, Siti Nor Farhana Bt Sewardi, Nurul Syafiqa Bt Buang dan Nurul Fatin Atiqah Bt. Meor Kamarulzaman Shah

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum , hmm ..ouh ,sumbangan kami tiadalah besar mana , hanya dapat membantu mengemaskan perpustakaan di mana tempat kami selalu menimba ilmu , terima kasih di atas penghargaan seperti ini , kami tak harapkan apa-apa balasan , sekadar ingin membantu dan mencari keredhaan dari NYA , semoga masjid As Salam terus dipenuhi dengan umat Islam : ) Dan kalau ada apa-apa aktiviti yang memerlukan sukarela , jangan segan silu menghubungi kami, Insyaallah jika tiada halangan kami sudi membantu . Sebelum tu , kami dari pelajar SMK Puchong Batu14.. ada kesilapan sikit ,apa-apa pun terima ksih sekali lagi kerana membenarkan kami menjalankan aktiviti seperti ini . Wassalam : )
=mila=