Sabtu, Januari 14, 2012

Perjumpaan Khas Biro Nahi Mungkar

Puchong, 25hb December 2011;  Satu perjumpaan antara Biro Nahi Mungkar dan Jawatankuasa Tadbir Masjid As-Salam telah diadakan pada 21hb December 2011 yang lalu bertempat di Bilik Mesyuarat Masjid.

Jawatankuasa Tadbir Masjid As-Salam terdiri daripada Tn Hj Yasim Mohamed, Nazir, En Suhaimi Ishak, Setausaha dan En Abdul Rahman Yang Chek, Bendahari.

Perjumpaan ini diadakan adalah bagi menerangkan beberapa perkara berhubung gerak kerja Biro Nahi Mungkar Masjid As-Salam dan menjawab pertanyaan dan kemushkilan yang timbul oleh ahli jawatan kuasa Biro.

Biro Nahi Mungkar dihadiri oleh Pengerusi Biro En Masri yang lebih dikenali dengan panggilan Pak Man dan keseluruhan ahli jawatan kuasa. Pertemuan ini telah dapat merungkaikan banyak perkara yang sebelum ini tidak diketahui oleg ahli-ahli jawatankuasa Biro.

Nazir Masjid Tn Hj Yasim Mohamed telah mempengerusikan perjumpaan itu.