Ahad, Mac 20, 2011

INTAN menyumbang buku ke Pusat Sumber Masjid As-Salam

Tuan Nazir Masjid As-Salam menerima sumbangan buku daripada Pengarah INTAN Dr Aminuddin Hassim

Majlis penyerahan buku oleh Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN) telah berlangsung di Dewan Besar INTAN Bukit Kiara pada 17hb March 2011 yang lalu. Majlis penyerahan tersebut adalah yang pertama kali diadakan dan Masjid As-Salam Puchong Perdana telah terpilih untuk menerima sumbangan buku tersebut.
Penyerahan sumbangan telah disempurnakan oleh Dr Aminuddin Hassim Pengarah Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN) Jabatan Perkhdimatan Awam Malaysia kepada Nazir Masjid As-Salam Tuan Haji Yasim Mohamed.
Majlis tersebut telah disaksikan oleh hampir 500 orang kakitangan INTAN yang memenuhi Dewan dan ianya juga telah disiarkan secara Video Conference ke Cawangan INTAN diseluruh negara.