Khamis, September 02, 2010

Mesej Dari Blog Administrator

Assalamualaikum dan selamat berkunjungan ke blog Masjid As-Salam Puchong Perdana.

Kami, sidang pengarang dan pentadbir blog Masjid As-Salam Puchong Perdana menjangkakan akan terdapat sedikit gangguan kepada penampilan blog masjid. Ini adalah ekoran terjadi sedikit "tempering" terhadap code blog yang agak sukar untuk diperbaiki dalam masa yang terdekat.

Ini juga akan memungkinkan perubahan kepada template yang baru sekiranya usaha-usaha untuk memulihkan "code" tidak berjaya.

Walau bagaimanapun, kami merasa yakin, sekiranya penampilan "layout" dilakukan, ianya akan lebih berketerampilan dari apa yang dipersembahkan sekarang ini.

Sehubungan dengan itu, kami memohon maaf sekiranya gangguan yang kami jangkakan itu berlaku ke atas anda semasa anda sedang melayari blog ini.

....saya melaporkan dari bilik pentadbir laman blog Masjid As-Salam Puchong Perdana.

Bedin Jusoh