Jumaat, Ogos 20, 2010

AJK Ramadhan mencari Penaja Majlis Berbuka Puasa

En Ery Sudirman (baju kuning) yang merupakan setiausaha Jawatan kuasa Ramadhan sedang berbincang dengan "Penaja" Majlis Berbuka Puasa

Jawatankuasa Ramadhan Masjid As-Salam telah dibentuk pada awal bulan Julai 2010 untuk merancang dan menguruskan aktiviti pengimarahan Masjid disepanjang bulan Ramadhan ini.

Pengerusinya En Norafizan b. Ibrahim memaklumkan untuk memastikan perjalanan pengurusan aktiviti sepanjang bulan Ramadhan pada tahun ini berjalan dengan baik beberapa pelan tindakan telah diatur lebih awal.
Antaranya adalah mencari "Penaja" untuk menaja majlis berbuka puasa di Masjid. Makluman dan borang-borang telah diedar untuk memudahkan jemaah merancang tentang penajaan berbuka puasa ini.
Imam Muda Ust Firdaus menerima pengesahan Penajaan daripada Restoran Syed Bistro Puchong

Penajaan diterima daripada Usahawan disekitar Puchong

Penajaan diterima daripada Wakil Restoran Thai Alisara Puchong Indah

Pengesahan penajaan diterima daripada Restoran Benasir di Puchong Indah