Jumaat, Julai 30, 2010

Majlis Hi-Tea meraikan Pegawai dan kakitangan Masjid As-Salam Puchong Perdana


Pada hari Ahad 25 Julai 2010 yang lalu, satu majlis hi-tea telah diadakan untuk meraikan Pegawai dan kakitangan Masjid As-Salam Puchong Perdana di Hotel De Palma Shah Alam.
Nazir Masjid As-Salam Tuan Haji Yasim Mohamed dalam ucapan ringkasnya mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada semua pegawai dan kakitangan masjid diatas kerjasama dan komitmen yang diberikan disepanjang beliau menerajui Pentadbiran Masjid As-Salam sejak 1 Jun 2009 yang lalu.

Tuan Nazir menegaskan tentang perlunya perubahan kepada apa yang kita lakukan selama ini supaya impak kepada anak kariah dapat dilihat dan dirasai. "Perkhidmatan berkualiti" menjadi fokus utama untuk fasa yang kedua ini.


Pegawai Masjid seperti Imam, Bilal dan Siak hendaklah lebih kreatif dalam melaksanakan tugasan harian. Kreativiti dalam tugasan ini hanya akan lahir bilamana kita laksanakan sesuatu tanggungjawab itu dengan penuh keikhlasan semata-mata mencari keredhaan Allah swt. Aspek kebersihan masjid merupakan satu lagi fokus utama yang diterangkan oleh Tuan Nazir.


Tuan Haji Yasim berharap semua pegawai dan kakitangan masjid bersedia untuk melakukan perubahan dan melaksanakan amanah yang diberi dengan penuh tanggungjawab dan bersama-sama menggalas Visi dan Misi Masjid As-Salam supaya ianya menjadi kenyataan.Tiada ulasan:

Grab this Widget ~ Blogger Accessories