Khamis, Julai 29, 2010

Laporan Bergambar Mesyuarat Agong Kali Pertama Masjid As-Salam Puchong Perdana sesi 2009~2012

Barisan Jawatankuasa Masjid As-Salam Sessi 2009~2012

Mesyuarat Agong Kali Pertama Masjid As-Salam Puchong Perdana Sessi 2009-2012 telah berlangsung dengan jayanya pada 24hb Julai 2010.

Persiapan rapi bermula sejak 2 bulan yang lalu bagi memastikan mesyuarat agong pertama ini dapat dilaksanakan dengan baik dan teratur. Laporan Tahunan Jawatankuasa lengkap telah pun dibukukan dan diedarkan kepada semua anak kariah yang hadir pada mesyuarat tersebut.

Sebanyak 100 buah buku Laporan Mesyuarat Agung telah pun diedarkan dan ini bermakna seramai 100 orang telah hadir untuk mesyuarat kali pertama ini.

Mesyuarat Agong ini telah dipengerusikan oleh Nazir Masjid As-Salam Puchong Perdana Tuan Haji Yasim Bin Mohamed manakala Encik Roslan Hanapiah bertindak selaku Pengerusi Majlis pada hari itu. Mesyuarat tersebut turut dihadiri oleh Timbalan Nazir Masjid As-Salam Puchong Perdana En Sapiyan Md Din.

Tetamu Jemputan yang hadhir pada Mesyuarat Agong tersebut ialah Ust Mohd Nazim bin Suratman, Ketua Unit Pengurusan Masjid, Pejabat Agama Islam Daerah Petaling, Jabatan Agama Islam Selangor.

Berikut adalah perkara-perkara yang dibentangkan pada mesyuarat tersebut:

1. Laporan Tahunan Jawatankuasa Masjid As Salam Sessi 2009-2012.
2. Senarai Jawatankuasa Masjid As Salam Sessi 2009 – 2012.
3. Kehadiran Mesyuarat Jawatankuasa dan Pegawai Tahun 2009 /2010.
4. Laporan Aktiviti Jawatankuasa Jun 2009 - Mei 2010.
5. Laporan Kewangan Berakhir 31 Disember 2009.

Anak kariah yang hadir telah memberikan kerjasama yang baik disepanjang sesi mesyuarat berjalan seiring "tagline" Masjid As-Salam Puchong Perdana iaitu “Masjid As-Salam: Pusat Pengembangan Budaya Toleransi serta Pengembangan Budaya Perdamaian”.

Mesyuarat bermula pada jam 9.45 malam dan berakhir pada 11.30 malam. Anak kariah yang hadir pada mesyuarat tersebut di jamu dengan makan malam sebelum mesyuarat bermula.

Kepada anak kariah yang tidak dapat hadir bersama untuk mesyuarat kali ini boleh mendapatkan laporan mesyuarat tersebut di laman web kami http://masjidas-salam.blogspot.com/ atau e-mailkan ke kami di assalampuchong@gmail.com. Pihak pengurusan laman web dan pengendali e-mail Masjid As-Salam Puchong Perdana akan mengemailkan kembali senaskah laporan Jawatankuasa Mesyuarat Agong Pertama sessi 2009-2010m ke alamat email pelayar blog Masjid As-Salam Puchong Perdana.

Ery Sudirman Basri
Krew blogspot Masjid As-Salam Puchong Perdana
melaporkan.


En Asri Yaakob, Bendahari As-Salam sedang membuat pembentangan

Pn Norazah bt Noh sedang mengemukakan pertanyaan


Pencatit minit: En Rahman dan Hj Azmi GhaniPn Noorhanim Ismail, Ketua Biro Hal Ehwal WanitaEn Zakaria Md Ali, Ketua Biro Ekonomi1 ulasan:

surau al-ikhwan berkata...

kelas, kami dari surau al-ikhwan, pangsapuri seri nuang, BBSA, seksyen U11 mengucapkan salam perkenalan dalam Islam.

Grab this Widget ~ Blogger Accessories