Ahad, Ogos 16, 2009

Ruang Pengiklanan Di Blog Masjid

Mengambil keberkatan sempena datangnya bulan Ramadhan Al-Mubarak ini, saya sebagai pentadbir blog Masjid As-Salam Puchong Perdana dengan ini ingin memberi ruang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk membuat apa juga promosi perniagaan barangan mereka secara percuma untuk tempoh yang terhad sehinggalah diberitahu kemudian.

Akan tetapi, perkara-perkara berikut mestilah dipatuhi:

• Iklan mestilah mengikut saiz yang dibenarkan (rujuk kepada bahagian akhir posting ini)

• permohonan untuk mengiklan mestilah dihantar kepada assalampuchong@gmail.com

• Pengiklan hendalah memberi Nama penuh termasuklah alamat, no kad pengenalan dan nombor telefon untuk dihubungi.

• Format iklan mestilah dalam bentuk GIF, JPG atau PNG sahaja/ Lain-lain format akan diberitahu kemudian.

• Hanya barangan yang halal sahaja akan diberi ruang.

• Iklan dalam bentuk URL juga dibenarkan akan tetapi akan dimasukkan keruangan pautan (link) sahaja.

Saiz Iklan #1

Saiz Iklan #2